iRecruit
No Limits, Not even the Sky
iRecruit
No Limits, Not even the Sky

Werkgevers

Zoekt u een zakenpartner die echt begrijpt wat u nodig hebt, luistert naar uw wensen en een samenwerking op lange termijn aanbiedt? 

iRecruit zorgt ervoor dat uw wervingsprocedure zo efficiënt mogelijk verloopt, door uit te leggen hoe u uw strategie kunt verbeteren en - nog belangrijker - uw bedrijf in contact te brengen met de grootste talenten op de markt. 

We bieden u een grote deskundigheid in consulting, afgestemd op de sector en de markt waarbinnen u actief bent. Ons uitgebreide netwerk geeft ons toegang tot de beste kandidaten, gaande van jonge profielen tot senior managers. Maar hoe onderscheiden we ons van andere dienstverleners? Door onze uiterst gerichte expertise, die ons in staat stelt om deze netwerken op verstandige wijze aan te spreken. We zijn een vooraanstaande partner die zich engageert om een superieure kwaliteit en service te bieden zonder compromissen te sluiten. 

iRecruit streeft naar uitmuntendheid, en kwaliteit en transparantie zijn volgens ons onmisbaar om die doelstelling te bereiken. Als we vinden dat onze expertise niet overeenstemt met uw verzoek, dan zullen we u dat openlijk zeggen. Stroken uw behoeften wel met onze gespecialiseerde kennis en deskundigheid? Dan doen we al het mogelijke om een oplossing van de hoogste kwaliteit te bieden. We behandelen uw bedrijf als was het dat van ons: met evenveel professionalisme, respect en toewijding.

Nog niet overtuigd? Probeer onze diensten uit en oordeel zelf.

Lees meer over onze methodologie

Ons Advies

Heeft u nood aan advies of wilt u praten over een openstaande betrekking binnen uw bedrijf. Een van onze consultants neemt contact met u op binnen de 24 uur. 

Contacteer ons

Opportunities don't happen, you create them.

METHODOLOGIE OP MAAT

We zijn creatief. We maken niet enkel gebruik van reclame of van onze bestaande database om talent op te sporen. We stellen onszelf en onze methodes voortdurend in vraag. Als we dingen anders moeten aanpakken om een beter resultaat te krijgen, dan doen we dat ook.