iRecruit
No Limits, Not even the Sky
iRecruit
No Limits, Not even the Sky

Technical Sales Valves & Instrumentation - Antwerpen

Fonction

Als Technical Sales heb je een centrale rol in dit gebeuren: je belangrijkste missie is bestaande klanten en prospecten te adviseren over de mogelijkheden en de toegevoegde waarde van onze producten.

Onze missie en visie uitdragen is een primordiaal gegeven en stelt je in staat om onze klanten die service te geven waar zij recht op hebben.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je gesegmenteerde klantenportefeuille en bouwt een lange termijn relatie op.
  • Je detecteert en analyseert de behoefte van de klant en vertaalt dit naar een optimale technische oplossing.
  • Je stelt offertes op en volgt deze verder op.
  • In je zoektocht naar de juiste technische oplossing voor je klant kom je in contact met leveranciers en collega’s in de Benelux.
  • Je doet actief aan cross-selling voor onze andere producten binnen het gamma.

Profil

Een technische opleiding of ervaring is essentieel om ons productgamma goed te begrijpen en onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen.

Als Technical Sales beschik je over een ruime technische bagage en voldoende ervaring met klanten. Ervaring in een technisch commerciële rol is een must, jij zal immers een voortrekkersrol in het team opnemen.

Skills en competenties:

  • Dankzij je commerciële flair en klantgerichte aanpak, weet je onze klanten te overtuigen van ons aanbod.
  • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • We zijn fan van teamplayers die samenwerken om een topresultaat te bereiken en actief bijdragen aan de fun en de goede sfeer op het werk.
  • Je denkt graag mee na over hoe we onze aanpak en processen verder kunnen optimaliseren.

Notre client

Onze klant is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten

Offre

Een afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, biedt onze klant nv, als onderdeel van onze klant een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak vooropstaat. Onze Klant is een ambitieuze, sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.

iRecruit est toujours à la recherche de nouveaux candidats

Vous cherchez un emploi? Mais vous ne savez pas immédiatement quelle fonction? Ou vous ne pouvez pas trouver des offres d'emploi appropriées pour le moment? . Notre équipe de recrutement vous contactera si une offre d'emploi qui correspond parfaitement à votre profil.

Candidature spontanée

Nos clients