iRecruit
No Limits, Not even the Sky
iRecruit
No Limits, Not even the Sky

Internal Technical Sales Power Transmission - Moorsele

Fonction

Als Technical Sales (Motors, Gears, Drives & Precision Motion Control) ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van de juiste oplossing en een tijdige levering. Je werkt niet alleen intensief samen met onze klanten, maar ook met je buitendienstcollega’s, leveranciers, productie en logistiek. Je draagt specialisme hoog in het vaandel en hebt daarnaast een goede commerciële feeling. Daarnaast draag je je steentje bij in het behalen van omzet- en margedoelstellingen. In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je geeft ook advies aan collega’s van de commerciële divisie en zoekt samen met leveranciers en product engineers naar oplossingen. Je bent het aanspreekpunt voor de grote klanten in de portefeuille van de Business Unit. Je rapporteert aan de Teamleader Internal Sales.

Yes, deadlines halen om je klant tevreden te stellen!

 • Zowel intern als extern heb je te maken met harde deadlines. Je zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk wordt geholpen (telefonisch/e-mail). Je maakt duidelijke afspraken met betrekking tot levertermijn, aantallen, facturatie…
 • In overleg met de Application Engineers (buitendienstmedewerkers) en de klanten maak je offertes en volg je deze verder op.
 • In de zoektocht naar de juiste oplossing voor je klant maak je naast je eigen ervaring en kennis, contact met collega’s van de verschillende divisies binnen onze klanten collega's van logistiek, kwaliteit, etc.
 • Je bent een specialist in motoren, sturingen en frequentieregelaars en kan advies geven aan je contactpersonen bij de klanten, die vaak ook over een diepgaande technische kennis bezitten
 • Je behandelt projecten en dossiers van a tot z

Profil

 • Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma in een technische richting (elektromechanica), of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt een sterke affiniteit met motoren, reductoren, frequentieregelaars en je wordt het ankerpunt in België voor precisie/servo-aandrijftechniek.
 • Je bent geïnteresseerd in de rest van het productpakket binnen onze Business Unit Power Transmissions (lagers, open aandrijvingen, pneumatiek, services)
 • Je bent commercieel gedreven en communicatief en plaatst de klant centraal,
 • Je bent vertrouwd met de meest courante computertoepassingen (Word, Excel, Outlook)
 • Je hebt ervaring met ERP pakketten
 • Je werkt zelfstandig, bent proactief, oplossingsgericht en staat open om bij te leren
 • Je bent een teamplayer en kan goed communiceren
 • Je hebt een goede kennis (mondeling en schriftelijk) van Nederlands en Frans

Notre client

Onze klant is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten

Offre

Een afwisselende job binnen een dynamisch team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Je hebt de mogelijkheid om je Work-Life balance op een gezond peil te houden. Naast een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen. Een gezonde en innovatieve werkomgeving waarbinnen zelfontwikkeling voorop staat.

iRecruit est toujours à la recherche de nouveaux candidats

Vous cherchez un emploi? Mais vous ne savez pas immédiatement quelle fonction? Ou vous ne pouvez pas trouver des offres d'emploi appropriées pour le moment? . Notre équipe de recrutement vous contactera si une offre d'emploi qui correspond parfaitement à votre profil.

Candidature spontanée

Nos clients