iRecruit
No Limits, Not even the Sky
iRecruit
No Limits, Not even the Sky
ANTWERPEN

BUSINESS DEVELOPPER - FINANCIELE SECTOR - ANTWERPEN

Fonction

De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het autonoom beheer van zijn/haar dossiers vanaf de klantenprospectie tot de implementatie van het product bij de klant.

- De bestaande producten in samenwerking met het team commercialiseren namelij deze bij de klanten voorleggen, verkopen en implementeren.

- De fiscale wetgeving veranderingen en alles wat betreft de financiële sector opvolgen om aan de vragen van de klanten te kunnen beantwoorden.

- De ondersteunde documentatie van de producten opstellen.

- Het bezoeken van (potentiële) klanten, het optimaliseren van contacten, het voeren van contractonderhandelingen, het verstrekken van productinformatie en het sluiten van offertes.

- U rapporteert rechtstreeks aan de Managing Partner.

Profil

- U beschikt over een hogere diploma (Bachelor of Graduaat) in economische-commerciële wetenschappen, verzekeringen, boekhouding of gelijkwaardig.

- U spreekt zeer goed Nederlands. Het kennis van het Frans en-of het Engels is een troef.

- U hebt zakelijk inzicht en hebt analytische vermogen om problemen met constructieve benadering op te lossen.

- U bent flexibel.

- U werkt liever autonoom en zelfstandig.

- U bent assertief en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden.

- U neemt graag initiatieven en aazelt niet om nieuwe leads voor te brengen.

Notre client

Onze klant is actief in de financiële sector sinds 2012. Dit bedrijf biedt een innovatieve bezoldigingstechniek op basis van de Belgische fiscale wetgeving in vergelijking met de gebruikelijke Belgische remuneratietechnieken (salaris, dividend, ...) aan bestuurders van ondernemingen.

Offre

Onze klant biedt u de mogelijkheid aan om deel uit te maken van een dynamische onderneming die initiatief en zelfstandigheid bevordert. Een autonome functie, een positieve teamgeest, een solide bedrijf met een sterke focus op kwaliteit and een aantrekkelijk salarispakket + ongelimiteerde commissies en een bedrijfswagen met tankkaart.

Lieu

ANTWERPEN

iRecruit est toujours à la recherche de nouveaux candidats

Vous cherchez un emploi? Mais vous ne savez pas immédiatement quelle fonction? Ou vous ne pouvez pas trouver des offres d'emploi appropriées pour le moment? . Notre équipe de recrutement vous contactera si une offre d'emploi qui correspond parfaitement à votre profil.

Candidature spontanée

Nos clients